stockholmskh.blogg.se

2013-01-26
18:58:00

Lycka!
Äntligen tävlingsdags tyckte några kaniner, andra tyckte det var lite motigt att komma igång. Som matte, ja det var väldigt kul att tävla igen trots Kista så tätt inpå. Roligast var det att tävla de yngre förmågorna igen och mina tyckte det var kul att komma ut, rulla runt, göra glädjeskutt och få hoppa.
 
En liten tävling men vi var några stockholmare trots det. Vi ordnade visserligen till att hinder kom på plats sen skötte gotlänningarna det mesta av jobbet. Byggde banor, satte upp hinder, var domaraspiranter, vad hade vi gjort utan dessa engagerade människor! Snart har ni egna domare och ja snart måste jag bara ta båten över och besöka grannklubben. Nån som vill göra sällskap?
 
Vi hade en riktigt trevlig tävling, stämning på topp, bra flyt och vi alla kunde åka hem innan tre.Stort tack alla för
idag! Nu blev jag bara mer tävlingssugen:-)
Håkan var en av de som gärna grävde gropar och rullade runt.

2013-01-22
16:25:00

Sista anmälningsdag idag!
Sista dagen idag att anmäla till vår tävling i Berga nu på lördag 26 Jan!
 
http://www.webvoter.net/se/community/index.php?community_id=5973

Hoppas att vi kommer att ses där. Gå in på anmälningsforumet, anmäl dig och ta gärna en titt på vad du kan hjälpa till med. Det behövs hämtas hinder, skriva startlistor, baka kanske till domarborden etc.

Varmt välkomna till årets andra tävling!

2013-01-15
22:46:54

Årsmöte 13 feb
Inbjudan till årsmötet ligger nu ute på vårt forum http://www.webvoter.net/se/community/thread.php?community_id=5973&forum_id=21663&thread=497463
 
Ni som inte har skrivit att ni har läst har fått en inbjudan skickat till er via vanlig post. Vi ser gärna att ni kommer och anmäl er gärna om ni gör så. Det är alltid bra att ta del av klubbens verksamhet förutom tävlingar, komma med önskemål, och framförallt träffa klubbkamrater!
 
Välkomna!

2013-01-07
19:21:00

Välkomna!
Välkomna till Stockholms Kaninhoppares blogg!
 
Här ska vi försöka hålla er medlemmar uppdaterade vad som händer i klubben. Vi tror att ni själva kommer att uppskatta det genom att få information snabbare än genom ett nyhetsbrev. Sen kommer vi lägga upp en massa annat kul också =)
Häng med på facebook också där alla kan lägga in vad som händer.
 
 

2013-01-07
19:17:09

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.