stockholmskh.blogg.se

2013-03-24
15:05:50

Nyfiken!
Tävling idag i Berga och jag väntar på att få höra resultat. Det var inte möjligt att åka för min del idag men ändå vill man höra hur det har gått, nyfiken som jag är!
Hoppas att det har gått bra för er ni som är där. För oss andra får vi stilla vår nyfikenhet tills resultaten kommer ut på skhrf.com/forum.

/Josephine2013-03-05
20:02:00

Vill du prova på kaninhoppning??

Då är du hjärtligt välkommen till Stockholms Kaninhoppares Nybörjarkurs!

Dagen kommer att inledas med en träning (ca 2 timmar) där alla deltagare får pröva att hoppa med sin kanin och få hjälp av oss kursledare som är på plats. Vid 11 tar vi en lunchpaus då alla får möjlighet att äta sin medtagna matsäck och ställa frågor om kaninhoppning eller kaniner i allmänhet. Vi kommer under förmiddagen även att gå igenom lite allt möjligt som har med kaniner och kaninhoppning att göra, allt från kaninskötsel till regler på tävlingsbanan.

Sen klockan 12.30 så är det dags för lite tävling, för då är det nämligen första starten i Miniklassen.  I den klassen är varje hinder max: 20 cm höga och 30 cm långa och en start ingår i kurspriset. Avslutningsvis har vi en liten prisutdelning där samtliga deltagare får med sig ett pris hem.  Vi kommer även ha tävling i Rak lätt där varje hinder är max: 30 cm höga och 45 cm långa. Däremot måste du vara medlem för lättklassen och får tyvärr ej starta med en kanin som innan hoppat Mini. 

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill börja tävla tillsammans med din kanin, men inte riktigt vet hur du ska börja! Här kommer lite kort information om dagen:

Plats: Rådsparken i Huddinge

Datum: 13 April Tid: 9.00-ca 14.30

Pris: 100:- Detta ingår i avgiften: Startavgift för en kanin i klassen Mini (vill man starta flera så är det 20:- per start), boken ”Kaninhoppning 2” och en tävlingsbok (som man behöver ha om man vill fortsätta att tävla med sin kanin)

Såhär anmäler du dig: Du betalar in avgiften på Stockholms Kaninhoppares pg 251490-9  och i OCR/meddelanderutan skriver du in namnet på den som ska gå kursen och sedan: nybörjarkurs. 

Sedan går man in på våran hemsida: http://www.stkh.se, klickar på Forum och sedan anmälningsforum. Sedan går du ner på sidan tills det står: Nybörjarkurs.  Där går du in på anmälningar och trycker på: skapa nytt ämne uppe till höger.

Sedan skriver du in ditt namn på rubrik och i textrutan ska det stå tex: Jessica Gustafsson (namnet igen) Ålder Tar med egen kanin / vill låna en kanin Vill / vill inte starta med min kanin i miniklassen  Telefon nummer

Skulle det vara så att du har några frågor eller tycker det är krångligt att anmäla, så är det bara att maila mig (liljekonvaljens_kaniner@hotmail.com) så får ni svar på det ni undrar om eller så skriver jag in anmälan åt er =) Hoppas vi ses på kursen!

Med vänlig hälsning Jessica Gustafsson genom Stockholms Kaninhoppares Styrelse